Teambuilding

CruxQuest verzorgt krachtige ervaringsgerichte teambuilding programma’s die je team de volgende stap laten maken richting meer prestatie en samenwerking. Of je nu op zoek bent naar een teamtraining  een teamuitje, of gewoon een gezellige dag.

Jarenlange ervaring.

Met meer dan 25 jaar ervaring met spelmethodieken en het werken met groepen, ontwikkelde CruxQuest in samwerking met meerdere consultacy bureaus een aantal team en cultuur events specifiek voor het bedrijfsleven.

De Spiral Dynamics Experience

Prof. Clare.W.Graves deed intensief onderzoek en ontdekte een aantal wetmatigheden die later de grondslag vormden voor het boek Spiral Dynamics.
Tijdens onze training leggen we graag uit hoe je deze theorie kan toepassen bij cultuur processen in je organisatie.

Meer behoefte aan persoonlijk leiderschap? Benieuwd waar je weerstanden en voorkeuren liggen en deze beter willen managen? Tijdens deze ervaringsgerichte dag voor middel- en hoger management, ervaar je de diverse leiderschapsstijlen beschreven in het boek “Spiral Dynamics®”

Deze dag is ontwikkeld vanuit de “Spiral Dynamics Experience ” een leiderschap – ervarings programma Ontwikkeld door CruxQuest en gebaseerd op het werk van dr. C.W.Graves, Chris Cowan en Don Beck. De Spiral Dynamics Experience is jarenlang onderdeel geweest van leiderschapsprogramma’s van Twynstra en Gudde en KPMG.

De Spiral Dynamics theorie wordt in het bedrijfsleven en daarbuiten veelvuldig gebruikt om waarden en transities te analyseren en te begeleiden. De Spiral Dynamics Experience is een vast onderdeel van het SDI® certificatieprogramma.

Theorieen en methodieken waarbij de Experience aansluit zijn onder andere:

SpiralDynamics, Spiral Dynamics Integral, Profile Dynamics, Managementdrives en Waardenmanagement.

 

 


De Skills Experience:

Tijdens deze speciaal voor energieke teams ontwikkelde teambuilding, wordt je team uitgedaagd de grenzen van samenwerking en efficiency op te zoeken.
Waar liggen jullie grenzen en waar blinken jullie in uit? Aan het einde van de dag  krijgt je team en elk teamlid een certificaat met een  positief powerprofiel.

De teamdag kan naar believen zowel binnen als buitenactiviteiten bevatten. Desgewenst kan je team extra informatie en feedback ontvangen over de volgende stap richting efficiënter samenwerken.

De Teamtraining Experience.

Is je team bereid om met elkaar de volgende stap te zetten naar betere samenwerking en efficiency? Tijdens deze workshop zoeken jullie met elkaar naar de volgende stap in optimale samenwerking. Met ervaringsgerichte oefeningen en heldere teamsessies wordt met elkaar gewerkt aan een “optimale” teamcultuur.

Waarden in de praktijk

Naarmate een organisatie of samenleving complexer wordt, gaan waarden en gedragingen veranderen. Sluiten waarden en gedrag niet meer aan bij de veranderde omstandigheden, dan ontstaat wrijving en wordt samenwerken inefficiënt.


Over de Spiral Dynamics methodiek:

Organiseer een teambuilding dag met Spiral Dynamics voor optimale resultaten!

Elk team kent zijn uitdagingen en het is belangrijk om de banden te versterken en de samenwerking tussen individuen te bevorderen. Een teambuilding dag met Spiral Dynamics is een perfecte manier om dit te realiseren. Spiral Dynamics is een methode die helpt bij het identificeren en begrijpen van individuele denkpatronen en persoonlijkheidskenmerken die van invloed zijn op onze interacties met anderen.

Door middel van de kleurcodering van Spiral Dynamics krijg je een duidelijk beeld van de individuele en collectieve denkpatronen binnen het team. Met behulp van deze methode kunt u uw teambewustzijn vergroten en begrijpen hoe u uw teamleden op de juiste manier kunt benaderen. Meer inzicht in de illusies die het denken van het team beïnvloeden, zal de zin en doelstellingen van uw team doen versterken en zult u efficiënter en effectiever als een groep werken.

Het doel van de teambuilding dag met Spiral Dynamics is het identificeren en erkennen van verschillende patroontypes en individuele persoonlijkheidskenmerken en deze inzichten gebruiken om het team te versterken en verbeteren. Dit omvat het begrijpen en optimaliseren van groepsdynamiek, conflictoplossing en communicatie. Het doel is ook om een ​​gevoel van samenwerking en samenhang te ontwikkelen dat de teamleden motiveert om als een team te werken.

Tijdens de teambuilding dag biedt Spiral Dynamics verschillende interessante activiteiten die bijdragen aan de teambuilding. Enkele van deze activiteiten omvatten persoonlijkheidstests, rollenspel, en workshops die groepsdynamiek en communicatie bevorderen.

Een ander groot voordeel van deelname aan een teambuilding dag met Spiral Dynamics, is dat u uw teamleden beter zult begrijpen, wat zal resulteren in verhoogde productiviteit en motivatie. U zult ook leren hoe u effectief kunt communiceren met elk teamlid, de motivatie van uw teamleden beter kunt inschatten en hoe u hun werkleven minder stressvol kunt maken. Een goede samenwerking zal een positieve invloed hebben op de teamleden en de prestaties van uw bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat de teambuilding dag succesvol verloopt, is het belangrijk om samen te werken met experts op het gebied van Spiral Dynamics. CruxQuest is gecertificeerd in zowel Spiral Dynamics® als Spiral Dynamics Integral®. Verder maakt cruxQuest gebruik van System Centered Theory® en Appreciative Inquiry technieken. De mens achter het systeem staat daarbij voorop.

Wij van CruxQuest bieden teambuilding dagen aan met behulp van Spiral Dynamics. Wij geloven in de kracht van teambuilding en bieden de juiste begeleiding bij het implementeren van Spiral Dynamics in uw team. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Comments are closed.