Teambuilding

CruxQuest verzorgt krachtige ervaringsgerichte teambuilding programma’s die je team de volgende stap laten maken richting meer prestatie en samenwerking. Of je nu op zoek bent naar een teamtraining  een teamuitje, of een gezellig uitje, CruxQuest heeft voor jouw team
programma’s op maat.

De Skills Experience:
Tijdens deze speciaal voor teambuilding ontwikkelde gamedag, wordt je team uitgedaagd de grenzen van samenwerking en efficiency op te zoeken.
Waar liggen jullie grenzen en waar blinken jullie in uit? Aan het einde van de dag  krijgt je team en elk teamlid een certificaat met een  positief powerprofiel.

De teamdag kan naar believen zowel binnen als buitenactiviteiten bevatten. Desgewenst kan je team extra informatie en feedback ontvangen over de volgende stap richting efficiënter samenwerken.

De Teamtraining Experience.
Is je team bereid om met elkaar de volgende stap te zetten naar betere samenwerking en efficiency? Tijdens deze workshop zoeken jullie met elkaar naar de volgende stap in optimale samenwerking. Met ervaringsgerichte oefeningen en heldere teamsessies wordt met elkaar gewerkt aan een “optimale” teamcultuur.

Creatief en voorwaarts!
Nieuwe ideeën nodig? Goede plannen maken en die concreet implementeren?
Deze speciale teamdag vol creatieve impulsen sluit af met een duidelijk pakket van doelen en afspraken om je team de grote stap voorwaarts te laten maken.!

Waarden in de praktijk
Naarmate een organisatie of samenleving complexer wordt, gaan waarden en gedragingen veranderen. Sluiten waarden en gedrag niet meer aan bij de veranderde omstandigheden, dan ontstaat wrijving en wordt samenwerken inefficiënt.

Prof. Clare.W.Graves deed intensief onderzoek en ontdekte een aantal wetmatigheden die later de grondslag vormden voor het boek Spiral Dynamics.
Tijdens onze training leggen we graag uit hoe je deze theorie kan toepassen bij cultuur processen in je organisatie.

De Spiral Dynamics Experience

Meer behoefte aan persoonlijk leiderschap? Benieuwd waar je weerstanden en voorkeuren liggen en deze beter willen managen? Tijdens deze ervaringsgerichte dag voor middel- en hoger management, ervaar je de diverse leiderschapsstijlen beschreven in het boek “Spiral Dynamics®”

Deze dag is ontwikkeld vanuit de “Spiral Dynamics Experience ” een leiderschap – ervarings programma Ontwikkeld door CruxQuest en gebaseerd op het werk van dr. C.W.Graves, Chris Cowan en Don Beck. De Spiral Dynamics Experience is jarenlang onderdeel geweest van leiderschapsprogramma’s van Twynstra en Gudde en KPMG.

De Spiral Dynamics theorie wordt in het bedrijfsleven en daarbuiten veelvuldig gebruikt om waarden en transities te analyseren en te begeleiden. De Spiral Dynamics Experience is een vast onderdeel van het SDI® certificatieprogramma.

Theorieen en methodieken waarbij de Experience aansluit zijn onder andere:

SpiralDynamics, Spiral Dynamics Integral, Profile Dynamics, Managementdrives en Waardenmanagement.

 

 

 

Contact??

Vul hieronder uw gegevens in of bel even.
Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

 

 

Comments are closed.