Games, 360 films, Augmented Reality

Augmented Reality

Augmented Reality of A.R., is de techniek om via een beeldscherm beelden te projecteren in de werkelijkheid. Het bekenste voorbeeld van een A.R. game is Pokemon-GO. Voor het Berkelland (Gelderland en Duitsland) werd er een drieluik van A.R.-smartphonegames ontwikkeld, voor de plaatsen Eibergen (NL) Zwillbrock DLD) en Vreden (DLD).

Bekijk de Youtube clip

https://berkelgame.com/

Games

Met spelmethodiek kan op vele manieren mensen in beweging gebracht worden. Dat hoeft niet alleen erfgoed of teambuilding te zijn. Scholen, overheid, grote en kleine bedrijven hebben we al met producten mogen helpen. Vraag gerust naar voorbeelden.

Virtual Reality

Met een VR bril op gaat er een hele andere wereld open.
Interviews en verhalen komen tot leven alsof men er zelf bij is. CruxQuest heeft interactieve software laten ontwikkelen waarmee interactieve verhalen kunnen worden verteld.
Bibliotheken, scholen, het bedrijfsleven krijgen zo zonder veel complexiteit een nieuwe technologie tot hun beschikking.

360 films

CruxQuest heeft een uniek product ontwikkeld waarbij 360 films gecombineerd worden met Augmented reality. Zo komt het verleden op een eenvoudige manier tot leven. Met eenvoudige QR codes ter plekke op een wand, of op een tegel, kan met een smartphone een nieuwe wereld worden ontdekt. Houdt daarvoor onze playlists in de gaten.

Contact

Of het nu gaat om bedrijfstrainingen, het enthousiasmeren van grote groepen, of het “gamificeren” van een concept, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Comments are closed.